020-alkuiset puhelinnumerot poistuvat käytöstä

Keskushallinnon, Lintulan luostarin, seurakuntien, järjestöjen ja RIISAn käytössä olevat 020-alkuiset numerot poistuvat käytöstä 21.2.2017.

Keskushallinnon osalta numerouudistus koskee kaikkia hiippakuntakanslioita, kirkon palvelukeskusta ja Ortodoksista seminaaria. 

Järjestöistä numerouudistus koskee Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry:tä sekä Pyhien Sergein ja Hermanin Veljeskunta PSHV ry:tä. 

Seurakuntien osalta muutos koskee Haminan, Iisalmen, Jyväskylän, Kuopion, Lahden, Lappeenrannan, Saimaan, Rautalammin, Tampereen ja Vaasan seurakuntia.

Hiippakuntakanslioiden, seminaarin ja kirkon palvelukeskuksen yhteystiedot on jo päivitetty kirkon etusivulle. 

Näiden numeroiden kohdalla on tehty muutamia poikkeuksia. Palvelukeskuksessa jää ennalleen neljä keskeistä 020-alkuista puhelinnumeroa: keskusrekisterin, taloustoimiston palkkapuhelimen, kirkollishallituksen ja arkkipiispan kanslian numerot. Myös kirkon palvelukeskuksen 020-alkuiset faksinumerot jäävät käyttöön. 

Lintulan luostari, järjestöt, seurakunnat ja RIISA huolehtivat itse omien yhteystietojensa päivittämisestä esimerkiksi nettisivuille, seurakuntalehtiin ja muihin kanaviin.

14.2.2017

Tulostettava sivu