Kesän leirityöpaikat haussa 19.3. saakka

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry järjestää kesällä 2017 kaksi leiriä. Lasten ja varhaisnuorten leiri järjestetään Puroniemessä 6.–9.6. ja Valamon kristinoppileiri Valamon luostarissa 11.–18.6.2017.

Näille leireille haetaan nyt leirinohjaajia. Valamon kriparille haetaan lisäksi teologia.

Ohjaajat saavat ilmaisen leiriylöspidon sekä palkkaa kokemuksen ja tehtävien mukaan. Matkakulut asuinpaikan ja leiripaikan välillä korvataan edullisimman mahdollisen kulkuneuvon mukaan. Molempien leirien edellä järjestetään palkallinen suunnittelupäivä (5.6. ja 10.6.).

Valinnassa on eduksi, jos on suorittanut leirinohjaajien peruskurssin aiemmin tai kuluvana keväänä. Kaikkien ohjaajiksi valittujen toivotaan osallistuvan leirinohjaajien jatkokurssille ja suunnittelupäiville Puroniemessä 5.-7.5.

Puroniemen Ystävät ry järjestää perinteisen perheleirin 10.–14.7. Puroniemessä. Tälle leirille Puroniemen Ystävät ry hakee neljää lastenohjaajaa. 

Lastenohjaajien tulee olla leirinohjaajakurssin käyneitä, lisäksi heillä toivotaan olevan kokemusta pienten lasten kanssa toimimisesta. Lastenohjaajat huolehtivat lapsista (0-14 -vuotiaita) aikuisten luentojen aikana.

Lisätietoja perheleiristä Helena Hänniseltä: helena.t.hanninen@gmail.com.

Perheleirin lastenohjaajaksi haetaan samalla tavalla kuin ONL ry:n leireille. ONL ry toimittaa hakijatiedot eteenpäin Puroniemen Ystävät ry:lle.

ONL ry järjestää ensi kertaa ohjaajavaihdon yhdessä Armenian lasten ja nuorten tuki ry:n kanssa. Lasten ja nuorten leiri järjestetään heinäkuun ensimmäisen ja toisen viikon aikana Pohjois-Armeniassa Agarakin kylässä, Lorin maakunnassa. Lisätietoa leiristä saa sähköpostitse ONL ry:ltä.

Tälle leirille haetaan kahta täysi-ikäistä ohjaajaa. Ohjaajilta edellytetään aiempaa leirikokemusta, hyvää englanninkielen taitoa sekä uskallusta lähteä ohjaamaan vieraasen kulttuuriin ja ympäristöön. Leiristä ei makseta palkkaa, mutta kaikki matkat korvataan ja majoitus sekä ruokailut ovat ilmaisia leirillä.   

Myös näihin tehtäviin haetaan samalla tavalla kuin muillekin ONL:n leireille.

Hakuohjeet

Tee kirjallinen hakemus, josta selviävät ainakin seuraavat asiat: 

Nimesi ja syntymäaikasi

Yhteystietosi (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)

Mille leireille haet töihin ja onko jotain leiriä, minne haluat erityisesti

Mitä tehtävää haet (ohjaaja ja/tai teologi)

Aiempi työ- ja leirikokemuksesi, harrastuksesi

Miksi leirinohjaustyö kiinnostaa?

Saako yhteystietojasi välittää seurakunnille, jotka etsivät ohjaajia omille leireilleen?

Minkä ajan olet käytettävissä?

Hakuaika kaikkiin edellä mainittuihin tehtäviin päättyy 19.3.17. 

Hakemukset lähetetään osoitteella ONL ry, Kirkkokatu 18 A+B 17, 80100 Joensuu tai sähköpostitse (hakemus liitetiedostona) osoitteella onl@ort.fi.

Kaikille hakeneille ilmoitetaan valinnoista huhtikuun alkupuolella.

Lisätietoja: onl@ort.fi, p. 050 4658 173

6.3.2017

 
Tulostettava sivu