George Dragasin opetuspuhe Johannes Teologin juhlana

 

Tänä vuonna Pappien liiton syyspäivillä oli luennoimassa professori ja pappi George Dragas (Holy Cross, Boston). Hän myös saarnasi pyhän apostoli ja evankelista Johannes Teologin kirkossa Ortodoksisella seminaarilla Johannes Teologin muistopäivänä toimitetussa liturgiassa. Dragas käsittelee puheessaan muun muassa apostoli Johannesta sekä hänen kirjoittamansa evankeliumin erityispiirteitä. Tulkkina on diakoni Juhana Sirén.
 
Kesto noin 11 minuuttia.
 
 
Pappien liiton syyspäivien aiheena oli ortodoksisen kirkon ja orientaalisten kirkkojen väliset suhteet: ”20 vuotta myöhemmin – mitä kuuluu ortodoksisen kirkon ja orientaalisten kirkkojen vuoropuhelulle?” 
 
Aiheesta luennoinut isä George Dragas on itse osallistunut vuoropuheluun ja edistänyt näiden kirkkojen teologista lähentymistä. Hänen luentonsa julkaistaan ort.fi:ssa podcasteina myöhemmin tällä viikolla.
 
26.9.2013
Podcast: 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Tulostettava sivu