Helsinkiin haetaan seurakuntasalinemäntää

Helsingin ortodoksisen seurakunnan seurakuntasalille Helsingissä haetaan kokoaikaista seurakuntasalinemäntää.
Tehtäviin kuuluu kokoustarjoilut, ateriasuunnittelu, tilaukset ja hankinnat, ruuanlaitto sekä keittiötilojen hygieniasta sekä seurakuntasalin siisteydestä vastaaminen.

Seurakuntasalinemäntä vastaa myös jokaviikkoisesta diakoniaruokailusta. Työhön sisältyy myös ruokahuoltotehtävät muissa tapahtumissa ja juhlissa sekä tarvittaessa seurakunnan muissa toimintatiloissa. Lisäksi seurakuntasalin varaus- ja laskutustoimintaan osallistuminen salia vuokrattaessa ulkopuolisille tahoille, sekä muut esimiehen määräämät tehtävät.

Henkilö toimii tiiviissä yhteistyössä seurakunnan kasvatustoimen, diakonian ja seurakunnan muun toiminnan kanssa. Hän toimii seurakunnan kiinteistöpäällikön alaisuudessa.

Edellytämme ortodoksisen perinteen tuntemusta sekä kokin koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä, mieluiten seurakunnassa, toiminnan suunnittelusta ja taloudellisesta vastuusta. Odotamme hakijalta näkemystä toiminnan kehittämisestä, joustavuutta ja ahkeruutta sekä suomenkielen taitoa. Erityisiä referenssejä ja/tai erikoistumisalueita/-taitoja peruskokin taitoihin arvostetaan. Hygieniapassi ja ajokortti ovat välttämättömiä työn hoitamiseen.

Seurakuntasalinemännän valitsee Helsingin ortodoksisen seurakunnanneuvosto. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Palkkaus on kirkon työehtosopimuksen vaativuusryhmän I mukainen.

Hakemus tehtävään on toimitettava viimeistään 8.5.2017 klo 16.00 osoitteeseen hakemukset.helsinki@ort.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Leena Mätäsniemi 2.5. ja 5.5. klo 12 - 14 puhelimitse
040 353 8325 tai leena.matasniemi@ort.fi

Helsingin ortodoksinen seurakunta

24.4.2017

Tulostettava sivu