Ortodoksisten nuorten liitto sai uuden puheenjohtajan

Oulussa 25.3. pidetyssä vuosikokouksessa Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry:n uudeksi puheenjohtajaksi valittiin iisalmelainen Anna Blinnikka. Metropoliitta Elian johtamassa kokouksessa valittiin uusiksi johtokunnan jäseniksi Petrus Palola (Helsinki) ja Karina Huttunen (Kajaani).

31-vuotias Anna Blinnikka toimii ortodoksisen uskonnon opettajana ja luokanopettajana sekä on mukana mm. kuorotoiminnassa, opettajien ammattijärjestötoiminnassa ja pakolaisten ystävätoiminnassa. Anna on toiminut aiemmin myös Ortodoksisessa opiskelijaliitossa sekä toiminut aktiivisesti ortodoksisen lapsi- ja nuorisotyön piirissä, esimerkiksi leireillä.

– Joka ikinen lapsi on suurin ja arvokkain Jumalan luomistyön tulos. Tämän vuoksi meidän aikuisten tärkein tehtävä on pitää lasten ja nuorten puolta ja huolehtia heistä ja kasvattaa heitä parhaimman mahdollisen kykymme mukaan, toteaa Anna Blinnikka ja jatkaa:

– Lapset ja nuoret ovat tärkeintä, mihin voimme ihmisinä ja kristittyinä panostaa. Lasten ja nuorten tehtävä vuorostaan on pelkällä olemassaolollaan hämmästyttää aikuisia.

Teksti ja kuva yllä: Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry

27.3.2017

Tulostettava sivu