Vladimir Sokratilin kirkon venäjänkielisen tiedottajan toimeen

Kirkon palvelukeskuksessa avoinna olleeseen venäjänkielisen tiedottajan osa-aikaiseen (50%) ja määräaikaiseen toimeen on valittu Vladimir Sokratilin. Sokratilin on valmistunut teologian maisteriksi Pietarin hengellisestä akatemiasta vuonna 1998 ja työskennellyt pitkään Valamon opistossa teologisten aineiden opettajana.

Toimeen oli yhteensä 12 hakijaa, joista viisi kutsuttiin haastatteluun. Sokratilin aloittaa uudessa tehtävässään 11. huhtikuuta. 

Kirkon venäjänkielinen tiedottaja vastaa yhdessä vastaavan tiedottajan kanssa kirkon uuden, kesään mennessä avautuvan venäjänkielisen www-sivuston suunnittelusta ja sen sisällöntuotannosta. Lisäksi hän vastaa kirkon venäjänkielisten somekanavien ylläpidosta ja viestinnän venäjänkielisestä asiakaspalvelusta. Myös suomi-venäjä / venäjä-suomi -käännökset kuuluvat hänen toimenkuvaansa.

Helsingin seurakunnassa oli äskettäin avoinna tiedottajan äitiysvapaan sijaisuus. Seurakunnanneuvosto valitsi sijaiseksi Miro Järnefeltin, joka on työskennellyt jo aiemmin seurakunnan tiedottajan sijaisena. Hän aloittaa tehtävässä 8.5.2017.

Teksti: Maria Hattunen

3.4.2017

 
Tulostettava sivu